Sastāvdaļas:
- šķeltie zirņi
- burkāni
- kartupeļi
- puķkāposti
- ķirbji

Gatavojam šādi - vispirms kādas pāris stundas pamērcējam zirņus ūdenī un liekam vārīties. Tikmēr sagatavojam pārējos dārzeņus un, kad zirņi pavārījušies, liekam klāt burkānus, kartupeļus, nedaudz vēlāk puķkāpostus un ķirbi. Nākamais solis - garšvielu sagatavošana. Eļļu (2 ēdk.) uzkarsē uz pannas un apcep visu minēto garšvielu maisījumu. Apceptās garšvielas pievieno zupai un vēl pavāra aptuveni 5 min. Pievieno sāli pēc garšas. Gardi kopā Puri pīrādziņiem.
Paldies Kristīnei par vienkāršo, bet brīnišķīgo recepti!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru