pirmdiena, janvāris 2

Sabdži sautējums

Sastāvdaļas:
  • kartupeļi
  • burkāni
  • kāposti
  • kabači
  • paprika
  • saldētas pupiņu pākstis
  • saldais krējums
  • eļļa
  • garšvielas - ķimenes, koriandrs, kurkums, sarkanie pipari, melnie pipari
Sautējumu gatavosim katlā - vispirms ielejam 3-4 ēdamk.eļļas un uzsilda, tad visu garšvielu maisījumu ieber eļļā un pavāram apmēram minūti, uz nelielas uguns. Nākamais - pievienojam burkānus un kartupeļus un nedaudz apcepinam. Tad kāpostus, kabačus, pupiņu pākstis un apcepinam. Pēdējais solis - paprika, visu smuki samaisam un pacepinam. Tagad var pievienot siltu ūdeni (trešdaļa katla) un sautēt līdz dārzeņi paliek mīksti. Brīdi pirms finiša taisnes pielejam saldo krējumu, nedaudz pavāram un sabdžī sautējums ir gatavs! Paldies Kristīnei par recepti!